Binnen 10 minuten een offerte!

Bij Next Level Smarthome bent u “in control”

Wij integreren comfort, gemak, veiligheid en besparing in één waanzinnig pakket.

Alles in één hand voor een betaalbaar maandtarief.

Next Level Smarthome biedt het optimale gemak in het bedienen van jouw comfort, gemak en veiligheid vanuit één applicatie of met jouw stem.

Wij leveren u één pakket met altijd heldere en gebruiksvriendelijke apparaten waarbij u bepaalt wat u nodig hebt en welk pakket dus bij u past. Hierdoor hoeft u niet steeds nieuwe losse producten aan te schaffen, met de kans dat u op een gegeven moment verdwaalt in het bos van uw eigen domotica.

Een smarthome is de woning van de toekomst maar dan in het heden.

Uw comfort, gemak en veiligheid in de woonomgeving kan sterk worden verhoogd door nieuwe technieken.

Beveiligingssystemen met slimme deurbellen, rookmelders en camera’s voorkomen inbraak en ongevallen. Ze herkennen u en uw geliefden en waarschuwen als er onraad is. Smart thermostaten zorgen voor optimale warmte in uw huis, zijn milieuvriendelijk en kostenbesparend. Stem assistenten ondersteunen al uw vragen in huis; doen lampen aan of uit en sloten open of dicht. Daarbij kunnen ze ook informatie opvragen via internet, muziek over uw luidsprekers afspelen of uw gordijnen op afstand openen. De mogelijkheden zijn nu al enorm en we staan pas aan het begin van het domotica tijdperk.

Waarom nog langer wachten? Haal vandaag je Next Level Smarthome pakket in huis!

Wij komen graag bij je langs om je een advies op maat te geven.

Ieder mens heeft behoefte aan een bepaalde mate van comfort, gemak en veiligheid en de vraag is hierbij wat úw behoefteniveaus zijn. Next Level Smarthome begeleidt u graag bij deze keuze. Wij bieden domotica oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn waarbij we alleen de beste kwaliteit techniek in uw huis introduceren.

Maak een afspraak

Wat kan je verwachten?

U maakt een afspraak

U maakt een afspraak. Mocht de afspraak niet uitkomen, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Adviseur komt langs

De adviseur komt na het maken van de afspraak bij u langs om te kijken welke wensen en behoeften u heeft en hoe alles in uw huis past.

Installeren

De installateur komt langs voor installatie. U wordt door onze ervaren installateurs volledig ontzorgd bij het installeren van het door u gekozen pakket. Wij gaan pas weer op pad als alles bij u tot in de puntjes functioneert.

Service & garantie

Ook na de installatie willen wij er zeker van zijn dat u tevreden blijft. Zo staan onze chatbot en telefonische helpdesk samen 24/7 voor u klaar om alles voor u op te lossen. U zult zien dat wij er alles aan doen om ook in onze service garantie volledig Next Level te zijn!

Next Level Smarthome biedt het optimale gemak in het bedienen van jouw comfort.

Stel hier je vraag