Binnen 10 minuten een offerte!

In Control smarthome pakket

In Control Pakket

Vanaf € 65,48 per maand (Incl. BTW)

Het meest innovatieve en beste beveiligingssysteem met smarthome toepassingen!

Het In Control pakket is het meest volledige pakket. De basis van dit pakket is het beste beveiligingssysteem van Europa (Jablotron). Dit beveiligingssysteem is uitgebreid met de meest gewilde smarthome toepassingen van Google, waaronder een slimme thermostaat, slimme deurbel, slimme koolmonoxide & rookmelders en een Google Nest Hub. Met dit pakket profiteer je van optimale veiligheid en comfort. Je kunt namelijk je gehele huis aansturen via je stem en dankzij de slimme thermostaat zul je ook nog eens gaan besparen op uw maandlasten.

Inhoud

Jablotron Enterprise Kit
Magneetcontacten
Bewegingsmelders
Sirene
Tags
Nest protect rook- en
koolmonoxidemelder
Nest cam IQ indoor
Nest Thermostaat
Nest Hello videodeurbel
Google Home

 

Optioneel

Google Wifi
Safelet zorgarmband

Bereken mijn prijs

Jablotron Enterprise Kit

De Jablotron centrale is het hoofdcomponent van jouw Next Level Smarthome. De complete enterprise kit is de ideale start van je beveiliging. Alarmen, storingen en foutmeldingen worden direct aan je doorgegeven. Je kunt via de MyJablotron app het systeem bedienen, notificaties ontvangen en camerabeelden bekijken.

Nest protect rook- en koolmonoxidemelder

Google Nest protect rook- en koolmonoxidemelder

Denkt, spreekt en stuurt meldingen naar je smartphone. De Google Nest Protect speurt naar snel brandend en langzaam smeulend vuur en koolmonoxide. Hij vertelt waar het gevaar is en meldt dat op je smartphone als je niet thuis bent.

Nest Cam IQ Indoor

De Google Nest Cam IQ indoor biedt ongelooflijk scherpe Full HD-video (1080p HD). Ook praten en luisteren kan via deze camera’s in HD. Dankzij de geavanceerde algoritmen kan hij vaststellen of er iemand in huis is, waarna er een melding naar je smartphone verstuurd wordt. De persoon wordt automatisch door de kamer gevolgd en getoond in de app.

Google Home

De Google Home is jouw handsfree hulp in huis. Je stelt deze slimme assistent vragen of je geeft commando’s. Met de slimme speaker weet je ook direct hoe laat jouw eerste afspraak gepland staat. Geef daarnaast opdrachten om muziek af te spelen of dim het licht van je smart lampen.

Nest Learning Thermostat

De Google Nest Learning Thermostaat, met groot en duidelijk scherm, onthoudt je favoriete temperatuur en weet hoe snel je huis opgewarmd moet worden. Hij programmeert zichzelf en weet wat je prettig vindt. Hij verlaagt de temperatuur als je weg bent om zodoende energie te besparen.

Nest Hello Videodeurbel

De Google Nest Hello Videodeurbel laat je weten wie er voor de deur staat, zodat je nooit een bezoeker of een pakketje misloopt. De Google Nest Hello weet wat een persoon is en wat niet en kan je een melding sturen. Via de Google Nest-app kun je bezoekers luid en duidelijk horen en met ze praten. En omdat de videodeurbel op de netvoeding is aangesloten, streamt hij dag en nacht en kun je altijd even kijken hoe het thuis gaat.

Google Wifi

Google Wifi is een multiroom Wifi systeem bestaande uit diverse losse stations. Deze stations communiceren met elkaar via Wifi mesh technologie, waardoor de hele woning wordt voorzien van één groot draadloos netwerk. Dankzij deze technologie ervaar je geen haperingen of verlies van snelheid en behoren netwerkproblemen tot het verleden.

Safelet

Met de veiligheidsarmband kun je met één druk op de knop een alarm activeren om een SOS te versturen naar je vrienden en familie. Zij weten dan waar je bent en dat je hulp nodig hebt. Er opent een spreek- en luisterverbinding zodra je op het alarm drukt. Een Safelet is de beste oplossing voor persoonlijke veiligheid, als elke seconde telt.

Meer pakketten

Smart Control pakket

vanaf € 56,06 per maand

(Incl. BTW)

Bekijk pakket
Smart Safe Smarthome pakket

Smart Safe pakket

vanaf € 44,95 per maand

(Incl. BTW)

Bekijk pakket

Smart Security pakket

vanaf € 39,95 per maand

(Incl. BTW)

Bekijk pakket

Heb je één van de producten al in huis?
Geen probleem, neem contact met ons op voor een advies op maat.

Stel hier je vraag