Binnen 10 minuten een offerte!

Next Level Smarthome

“Al je beveiliging aangestuurd vanuit één app”

Next Level Smarthome heeft voor jou het beste beveiligingssysteem met smarthome toepassingen ontwikkeld zodat jij en je dierbaren optimaal beveiligd zijn. Wij nemen je mee in de mogelijkheden die een smarthome je kan bieden.

Zoals wij de markt zien is een traditionele meldkamer niet meer van deze tijd. Je wil zelf alle controle houden in je huis en bepaalt zelf wie toegang heeft tot jouw systeem. Middels de camera’s kun je alles in de gaten houden in beeld en geluid. Ook kan je direct via je camera’s spreken. Zodra je iets ziet of hoort wat je niet vertrouwt, kun je direct contact opnemen met de politie en de situatie delen in de buurtapp. De kosten die je kwijt bent aan een meldkamer kan je wel beter besteden toch?

Voor onze pakketten hebben we de beste producten en leveranciers uitgezocht om jouw huis optimaal te beveiligen dmv. domotica. We hebben verschillende pakketten samengesteld, geschikt voor elke woonsituatie. De producten die wij leveren zijn met afstand de beste in de markt zijn. Jouw Smarthome, Next Level!

Next Level Smarthome logo

Ons laatste nieuws

    No posts were found.

Jouw huis is de plek voor veiligheid en comfort

Bereken mijn prijs

Onze partners

Bij Next Level Smarthome ben jij “in control”, bekijk onze pakketten.

Stel hier je vraag