Binnen 10 minuten een offerte!

Smart Control Pakket

Vanaf € 56,06 per maand (Incl. BTW)

Het complete beveiliging – en smarthome pakket!

Het Smart Control pakket is een pakket dat is samengesteld op basis van het beste beveiligingssysteem van Europa (Jablotron), uitgebreid met producten van Hikvision (EzViz). In dit pakket zit een slimme thermostaat, een slimme deurbel, koolmonoxidemelders en rookmelders. Alles kan aangestuurd worden middels een IFTTT module, die zorgt ervoor dat alles naadloos op elkaar afgestemd wordt.

Inhoud

Jablotron Enterprise Kit
Magneetcontacten
Bewegingsmelders
Sirene
Rook/hitte detectoren
Tags
Ezviz C6T Camera
Jablotron IFTTT-module
Honeywell thermostaat
Ezviz Deurbel

 

Optioneel

Safelet zorgarmband

Bereken mijn prijs

Jablotron Enterprise Kit

De Jablotron centrale is het hoofdcomponent van jouw Next Level Smarthome. De complete enterprise kit is de ideale start van je beveiliging. Alarmen, storingen en foutmeldingen worden direct aan je doorgegeven. Je kunt via de MyJablotron app het systeem bedienen, notificaties ontvangen en camerabeelden bekijken.

De Ezviz C6T Camera

De Ezviz C6T is een interactieve IP-camera. Je bestuurt deze Full HD camera met je telefoon en door de infraroodverlichting werkt deze camera ook ’s nachts! De IP-camera volgt mensen of dieren die binnenkomen automatisch en neemt de beelden op. De ingebouwde microfoon en speaker zorgen voor een uitstekende spreek- en luisterverbinding. In de app kun je live beelden bekijken en opnemen.

Safelet

Met de veiligheidsarmband kun je met één druk op de knop een alarm activeren om een SOS te versturen naar je vrienden en familie. Zij weten dan waar je bent en dat je hulp nodig hebt. Er opent een spreek- en luisterverbinding zodra je op het alarm drukt. Een Safelet is de beste oplossing voor persoonlijke veiligheid, als elke seconde telt.

Ezviv DB1 Deurbel

De Ezviz DB1 is een 3MP, Wifi slimme deurbel. Je ziet altijd en overal wie er voor de deur staat. Download de app en ontvang een bericht op het moment dat er iemand aanbelt. Je ziet niet alleen de bezoeker, maar je kunt ook direct met diegene praten. De ingebouwde camera heeft een kijkhoek van 180 graden en heeft nachtvisie. Dankzij de meegeleverde frontjes in de kleuren zwart, wit en bruin past de slimme deurbel altijd bij jouw huis.

Honeywell T6R Thermostaat

Door de slimme T6R thermostaat van Honeywell, winnaar van de Reddot design award 2017, zal het in huis wel heel prettig aanvoelen. Deze slimme thermostaat past zich aan aan jouw agenda en situatie, helpt je om energie te besparen en maakt je huis slimmer. Het systeem is volledig zelflerend: uiteindelijk weet het hoeveel tijd er nodig is om je huis op temperatuur te krijgen. Op deze manier wordt niet langer energie verspild!

Meer pakketten

In Control smarthome pakket

In Control pakket

vanaf € 65,48 per maand

(Incl. BTW)

Bekijk pakket

Smart Security pakket

vanaf € 39,95 per maand

(Incl. BTW)

Bekijk pakket
Smart Safe Smarthome pakket

Smart Safe pakket

vanaf € 44,95 per maand

(Incl. BTW)

Bekijk pakket

Heb je één van de producten al in huis?
Geen probleem, neem contact met ons op voor een advies op maat.

Stel hier je vraag