Binnen 10 minuten een offerte!

Smart Safe Smarthome pakket

Smart Safe Pakket

Vanaf € 44,95 per maand (Incl. BTW)

Het optimale beveiligingssysteem!

Het Smart Safe pakket is een pakket met als basis het beste beveiligingssysteem van Europa (Jablotron). In plaats van traditionele beveiligingscamera’s wordt er in dit pakket gebruik gemaakt van slimme camera’s van Google (Nest IQ indoor). Ook zitten er rook- en koolmonoxidemelders in die praten ipv piepen. Waarschuwingen zijn direct af te lezen in de app. Dit pakket is optioneel uit te breiden met een slimme deurbel en of slimme thermostaat.

Inhoud

Jablotron Enterprise Kit
Magneetcontacten
Bewegingsmelders
Sirene
Rook/hitte detectoren
Tags
Nest protect rook- en
koolmonoxidemelder
Nest cam IQ indoor

 

Optioneel

Safelet zorgarmband

Bereken mijn prijs

Jablotron Enterprise Kit

De Jablotron centrale is het hoofdcomponent van jouw Next Level Smarthome. De complete enterprise kit is de ideale start van je beveiliging. Alarmen, storingen en foutmeldingen worden direct aan je doorgegeven. Je kunt via de MyJablotron app het systeem bedienen, notificaties ontvangen en camerabeelden bekijken.

Google Nest Cam IQ Indoor

De Google Nest Cam IQ indoor biedt ongelooflijk scherpe Full HD-video (1080p HD). Ook praten en luisteren kan via deze camera’s in HD. Dankzij de geavanceerde algoritmen kan hij vaststellen of er iemand in huis is, waarna er een melding naar je smartphone verstuurd wordt. De persoon wordt automatisch door de kamer gevolgd en getoond in de app.

Nest protect rook- en koolmonoxidemelder

Nest protect rook- en koolmonoxidemelder

Denkt, spreekt en stuurt meldingen naar je smartphone. De Google Nest Protect speurt naar snel brandend en langzaam smeulend vuur en koolmonoxide. Hij vertelt waar het gevaar is en meldt dat op je smartphone als je niet thuis bent.

Safelet

Met de veiligheidsarmband kun je met één druk op de knop een alarm activeren om een SOS te versturen naar je vrienden en familie. Zij weten dan waar je bent en dat je hulp nodig hebt. Er opent een spreek- en luisterverbinding zodra je op het alarm drukt. Een Safelet is de beste oplossing voor persoonlijke veiligheid, als elke seconde telt.

Meer pakketten

Smart Security pakket

vanaf € 39,95 per maand

(Incl. BTW)

Bekijk pakket
In Control smarthome pakket

In Control pakket

vanaf € 65,48 per maand

(Incl. BTW)

Bekijk pakket

Smart Control pakket

vanaf € 56,06 per maand

(Incl. BTW)

Bekijk pakket

Heb je één van de producten al in huis?
Geen probleem, neem contact met ons op voor een advies op maat.

Stel hier je vraag