Binnen 24 uur een afspraak!

Smart Safe Smarthome pakket

Smart Safe Pakket

Vanaf € 44,95 per maand (Incl. BTW)

Het optimale beveiligingssysteem!

Wilt u er alles aan doen om uw huis goed te beveiligen en tevens gebruik te maken van slimme technologieën zoals een rook- en koolmonoxidemelder in een? Dan is het Smart Safe pakket de beste keus voor u.

Inhoud

Jablotron Enterprise Kit
Magneetcontacten
Bewegingsmelders
Sirene
Rook/hitte detectoren
Tags
Nest protect rook- en
koolmonoxidemelder
Nest cam IQ indoor

 

Optioneel

Safelet zorgarmband

Kies dit pakket

Deel dit pakket

Jablotron Enterprise Kit

De Jablotron centrale is het hoofdcomponent van uw Next Level Smarthome. De complete enterprise kit is de ideale start van uw beveiliging. Alarmen, storingen en foutmeldingen worden direct aan u doorgegeven. U kunt via de MyJablotron APP het systeem bedienen, notificaties ontvangen en camerabeelden bekijken.

Nest Cam IQ Indoor

De Nest Cam IQ indoor biedt ongelooflijk scherpe Full HD-video (1080p HD) en tevens praten en luisteren in HD. Dankzij de geavanceerde algoritmen kan hij vaststellen of er iemand in huis is, waarna er een melding naar je mobiel verstuurd wordt. De persoon wordt automatisch door de kamer gevolgd en het volledige beeld wordt evengoed weergegeven.

Nest protect rook- en koolmonoxidemelder

Nest protect rook- en koolmonoxidemelder

Denkt, spreekt en stuurt meldingen naar je mobiel. De Nest Protect speurt naar snel brandend en langzaam smeulend vuur en koolmonoxide. Hij vertelt waar het gevaar is en meldt dat op je mobiel als je niet thuis bent.

Safelet

Met de veiligheidsarmband kun je met één druk op de knop een alarm activeren om een SOS te versturen naar je vrienden en familie. Zij weten dan waar je bent en dat je hulp nodig hebt. Er opent een spreek- en luisterverbinding zodra je op het alarm drukt. Een Safelet is de beste oplossing voor persoonlijke veiligheid, als elke seconde telt.

Meer pakketten

Smart Security pakket

vanaf € 39,95 per maand

(Incl. BTW)

Bekijk pakket
In Control smarthome pakket

In Control pakket

vanaf € 65,48 per maand

(Incl. BTW)

Bekijk pakket

Smart Control pakket

vanaf € 56,06 per maand

(Incl. BTW)

Bekijk pakket

Heeft u één van de producten al in huis?
Geen probleem, neem contact met ons op voor een afspraak op maat.

Stel hier je vraag