Binnen 10 minuten een offerte!

Smart Security Pakket

Vanaf € 39,95 per maand (Incl. BTW)

Het complete beveiligingssysteem!

Hou je van veiligheid en hou je graag een oogje in het zeil als je van huis bent? Dan is het Smart Security pakket inclusief IP-camera geschikt voor jou. Ons instap beveiligingspakket is al beschikbaar voor € 39,95 p/m en is een pakket met bewegingsmelders & sensoren van Jablotron, incl. een binnencamera van Hikvision die bewegende beelden opneemt.  Dit pakket is ook nog uit te breiden met een slimme deurbel zodat ook de buitenzijde van je woning altijd in beeld is.

Inhoud

Ezviz C6T camera
Jablotron 100 Enterprise kit
Magneetcontacten
Bewegingsmelders
Rook/hitte detector

 

Optioneel

Safelet zorgarmband

Bereken mijn prijs

Jablotron Enterprise Kit

De Jablotron centrale is het hoofdcomponent van jouw Next Level Smarthome. De complete enterprise kit is de ideale start van je beveiliging. Alarmen, storingen en foutmeldingen worden direct aan je doorgegeven. Je kunt via de MyJablotron app het systeem bedienen, notificaties ontvangen en camerabeelden bekijken.

De Ezviz C6T Camera

De Ezviz C6T is een interactieve IP-camera. Je bestuurt deze Full HD camera met je telefoon en door de infraroodverlichting werkt deze camera ook ’s nachts! De IP-camera volgt mensen of dieren die binnenkomen automatisch en neemt de beelden op. De ingebouwde microfoon en speaker zorgen voor een uitstekende spreek- en luisterverbinding. In de app kun je live beelden bekijken en opnemen.

Safelet

Met de veiligheidsarmband kun je met één druk op de knop een alarm activeren om een SOS te versturen naar je vrienden en familie. Zij weten dan waar je bent en dat je hulp nodig hebt. Er opent een spreek- en luisterverbinding zodra je op het alarm drukt. Een Safelet is de beste oplossing voor persoonlijke veiligheid, als elke seconde telt.

Meer pakketten

Smart Safe Smarthome pakket

Smart Safe pakket

vanaf € 44,95 per maand

(Incl. BTW)

Bekijk pakket

Smart Control pakket

vanaf € 56,06 per maand

(Incl. BTW)

Bekijk pakket
In Control smarthome pakket

In Control pakket

vanaf € 65,48 per maand

(Incl. BTW)

Bekijk pakket

Heb je één van de producten al in huis?
Geen probleem, neem contact met ons op voor een advies op maat.

Stel hier je vraag